Soita meille | +358440996777

Soita tästä varaaksesi
Home » Vuokramökki Vuorijärvi

Vuokramökki Vuorijärvi

Vuokramökit Savonlinnan kupeessa upeilla näköaloilla

Vuorijärven suloinen vuokramökki hurmaa maisemillaan ja perinteisyydellään. Enonkosken Vuorijärvellä pääset nauttimaan kauniin sisävesijärven kallioisista maisemista sekä perinteisin mökin tunnelmallisuudesta höystettynä mukavuuksilla kuten astian- ja pyykinpesukoneella, ilmalämpöpumpulla sekä pienellä taulu-tv:llä.

Mökissä on kaksi makuuhuonetta ja tupa/keittiö sekä nukkumaparvi. Makuupaikkoja päärakennuksessa on seitsemälle. Mökissä on sähköt ja vesijohto sekä takka ja leivinuuni.

Varusteluun kuuluvat astianpesukone, sähköliesi, liesituuletin, jääkaappi, tv, radio, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro. Pihapiirissä on aitta, ulkohuussi, rantasauna paljuineen, maakellari ja viihtyisä kota. Aittaan voidaan majoittaa kolme henkilöä kesäaikaan.

Rantasauna on tilava puusauna ja sieltä löytyy suihku ja pyykinpesukone. Saunan etuterassilla sijaitseva palju vuokrataan erikseen. Paljun käyttö maksaa 120€/lämmitys. Tutustu vuokramökkien lisävarusteisiin täältä.

Retkeilyä kauniin Vuorijärven maisemissa voi harrastaa patikoinnin lisäksi veneellä soutaen tai kanootilla tai sup-laudalla meloen (kanootti ja sup-laudat sovittava erikseen).

Mökin vuokraan kuuluvat kalastusluvat.

Tervetuloa majoittumaan mukavasti!

Halutessasi voit tilata lakanat ja pyyhkeet 10€/hlö sekä loppusiivouksen 120€. Paljun vuokra on 120€/yksi lämmitys. Kysy lisää kalastusmahdollisuuksista, lumikengistä, sup-laudoista tai veneen sähkömoottorista.

Mukavuudet
WiFi
TV

Ilmalämpöpumppu

Koko lomamökki
7 vierasta
3 makuuhuonetta
5 vuodetta
1 kylpyhuone

Vuorijärven hinnat ovat viidelle henkilölle

perusviikko: viikot 3-22 ja 33-50 590 €

sesonkiviikot 23-35 760€

Juhlapyhät 3-4 vuorokautta:

Juhannus: 800 €

Joulu: 800€

Uusivuosi: 800€

Lisähenkilö 50€/henkilö