Soita meille | +358440996777

Soita tästä varaaksesi
Home » Vuokramökki Vetojärvi

Vuokramökki Vetojärvi

Varauskalenteri – Vetojärvi
Kalenteri latautuu...
Powered by Booking Calendar

Vuokramökki Savonlinnan kupeessa Vetojärven rannalla

Vetojärven vuokramökillä vietät lomasi luonnon keskellä nauttien korkeatasoisen hirsihuvilan mukavuuksista Enonkoskella upealla paikalla Vetojärven rannalla. Aivan huvilan vieressä solisee kaunis pieni joki, joka laskee 400 metrin päässä sijaitsevaan Polvikoskeen. Tällä mökillä maisemat ovat siis upeat!

Vuokramökin päärakennuksen alakerrassa sijaitsee tupa/oleskelutila, sauna, wc ja suihku. Keittiö on täysvarusteltu (Käytössä astiasto 30 hengelle). Mökin yläkerrassa on kolme makuutilaa ja wc. Lämmitysmenetelmänä huvilassa on käytössä ilmalämpöpumppu sekä takka/leivinuuni. 

Vuokramökin piharakennuksessa on kaksi makuuhuonetta ja parvi.

Vetojärvellä on kaikkiaan 16 vuodepaikkaa.

Vetojärven vuokramökki sijaitsee kauniin ja rauhallisen Vetojärven rannalla. Huvilalla on oma hiekkaranta, jossa vuokralaisten käytössä on laituri sekä grillikota. Mökin vuokraan kuuluu myös 1 kpl soutuveneitä, johon voit halutessasi lisätä myöskin sähkömoottorin helpottamaan maisemiin tutustumista ja kalareissuja. Lisämaksusta vuokrattavana myöskin mökin terassilla sijaitseva palju 120€/yksi lämmitys. Tutustu vuokramökkien muihin lisävarusteisiin täältä.

Huvilan lähiympäristössä sijaitsee Polvikosken retkeilyreitti, kaunis joki, sekä Polvikosken laavu – vaihteleva luonnon tunnelma on siis taattu! Vetojärvellä on helppo nauttia luonnon antimista sienestäen, marjastaen tai kalastamalla. Mökin ympäristö on vaihtelevaa kallioisesta mäntymetsästä karpaloita ja satunnaisia hilloja kasvavaan suohon. Vetojärven rannoilla on korkeitakin kallioita, joilta maisema ympäröivään erämaahan on kaunis. Vuokramökin lähietäisyydellä sijaitsee Vetojärven lisäksi Polvilampi sekä Vuorijärvi, joista jokaisesta saa narrattua kalaa niin heittokalastaen kuin mato-onkimalla. 

Pieni joki ympäristöineen tarjoaa paljon ihmettelemisen aihetta koko perheelle. Mökiltä joen vartta seuraamalla voi törmätä Polvilammella majavien rakentamaan patoon ja ihastua Polvilammesta Vuorijärveen laskevaan Polvikoskeen, jonka solinaa on mukava kuunnella Polvikosken laavulla samalla makkaraa paistaen. Vuokramökin lähimetsä on helppokulkuista, mutta Polvikosken laavulle ja kosken partaalle pääsee helpoiten liikuntarajoitteisten ja lastenrattaiden kanssa tietä pitkin. Kiinnostaviin retkeilymahdollisuuksiin lähellä Vetojärven huvilaa voit tutustua lisää lukemalla tämän Itä-Savon lehtiartikkelin.

Huvilassa on mahdollisuus pitää myös yrityksen tapahtumia ja perhejuhlia. Käyttöön voit kysyä videotykin.

Tervetuloa majoittumaan mukavasti!

 

Halutessasi voit tilata lakanat ja pyyhkeet 10€/hlö sekä loppusiivouksen 120€. Palju 120€/yksi lämmitys. Kysy lisää kalastusmahdollisuuksista, sup-laudoista, lumikengistä ja veneen sähkömoottorista.

Koko mökki
16+ vierasta
6 makuuhuonetta
16 vuodetta
1,5 kylpyhuonetta

Sijainti:
Mustolanmäentie 345
Enonkoski

Vetojärven hinnat ovat kuudelle henkilölle

perusviikko: viikot 3-22 ja 33-50 990 €

sesonkiviikot 23-35 1200€

Juhlapyhät 3-4 vuorokautta:

Juhannus: 1100 €

Joulu: 1100€

Uusivuosi: 1100€

Lisähenkilö 60€/henkilö