Vuokramökki paljulla - Vuokramökki Vetojärvi - Ekin Eräelämys

Soita meille | +358440996777

Soita tästä varaaksesi

Laadukas ja hyvin varusteltu vuokramökki paljulla - Tervetuloa Vetojärvelle

Vetojärven vuokramökillä vietät lomasi luonnon keskellä nauttien korkeatasoisen hirsihuvilan mukavuuksista Enonkoskella upealla paikalla Vetojärven rannalla.

Aivan huvilan vieressä solisee kaunis pieni joki, joka laskee 400 metrin päässä sijaitsevaan Polvikoskeen – tämän mökin maisemat ovat vailla vertaa.

Etsitkö vuokramökkiä paljulla? Hyvin varusteltu vuokramökki isommallekkin porukalle Savonlinnan kupeessa

Vetojärvellä on kaikkiaan 16 vuodepaikkaa.

Vuokramökin päärakennuksen alakerrassa sijaitsee tupa/oleskelutila, sauna, wc ja suihku. Keittiö on täysvarusteltu (Käytössä astiasto 30 hengelle).

Mökin yläkerrassa on kolme makuutilaa ja wc. Lämmitysmenetelmänä huvilassa on käytössä ilmalämpöpumppu sekä takka/leivinuuni. 

Vuokramökin piharakennuksessa on kaksi makuuhuonetta ja parvi.

Vetojärven vuokramökki sijaitsee kauniin ja rauhallisen Vetojärven rannalla. Huvilalla on oma hiekkaranta, jossa vuokralaisten käytössä on laituri sekä grillikota.

Mökin vuokraan kuuluu myös 1 kpl soutuveneitä, johon voit halutessasi lisätä myöskin sähkömoottorin helpottamaan maisemiin tutustumista ja kalareissuja.

Lisämaksusta vuokrattavana myöskin mökin terassilla sijaitseva palju 120€/yksi lämmitys.

Täältä pääset tutustumaan lisää vuokramökkien lisävarusteisiin.

vuokramökki paljulla

Valloittavat maisemareitit aivan vuokramökin vieressä

Huvilan lähiympäristössä sijaitsee Polvikosken retkeilyreitti, kaunis joki, sekä Polvikosken laavu – vaihteleva luonnon tunnelma on siis taattu! Vetojärvellä on helppo nauttia luonnon antimista sienestäen, marjastaen tai kalastamalla.

 Mökin ympäristö on vaihtelevaa kallioisesta mäntymetsästä karpaloita ja satunnaisia hilloja kasvavaan suohon. Vetojärven rannoilla on korkeitakin kallioita, joilta maisema ympäröivään erämaahan on kaunis. Vuokramökin lähietäisyydellä sijaitsee Vetojärven lisäksi Polvilampi sekä Vuorijärvi, joista jokaisesta saa narrattua kalaa niin heittokalastaen kuin mato-onkimalla. 

Pieni joki ympäristöineen tarjoaa paljon ihmettelemisen aihetta koko perheelle. Mökiltä joen vartta seuraamalla voi törmätä Polvilammella majavien rakentamaan patoon ja ihastua Polvilammesta Vuorijärveen laskevaan Polvikoskeen, jonka solinaa on mukava kuunnella Polvikosken laavulla samalla makkaraa paistaen. Lue lisää Polvikosken laavusta!

Vuokramökin lähimetsä on helppokulkuista, mutta Polvikosken laavulle ja kosken partaalle pääsee helpoiten liikuntarajoitteisten ja lastenrattaiden kanssa tietä pitkin. Kiinnostaviin retkeilymahdollisuuksiin lähellä Vetojärven huvilaa voit tutustua lisää lukemalla tämän Itä-Savon lehtiartikkelin.

Huvilassa on mahdollisuus pitää myös yrityksen tapahtumia ja perhejuhlia. Käyttöön voit kysyä videotykin.

Tervetuloa majoittumaan mukavasti!

Vetojärven hinnasto

Vetojärven vuorokausihinnat  alk. 150 €

Tällä sivulla oleva varauskalenteri näyttää varauksesi hinnan, kun valitset päivämäärät ja henkilöiden määrän.

Halutessasi voit tilata lakanat ja pyyhkeet 10€/hlö sekä loppusiivouksen 120€. Palju 120€/yksi lämmitys. 

Lisätietoja mökistä:

  • 16+ vierasta
  • 6 makuuhuonetta
  • 16 vuodetta
  • 1,5 kylpyhuonetta

Sijainti:

Mustolanmäentie 345

Enonkoski

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä oikean alareunan kuvakkeesta!